loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

كيک اسفنجی

مواد لازم براي شش نفر


آرد: يك فنجان
تخم‌مرغ: شش عدد

آبليمو: يك قاشق سوپخوري
پوست ليموترش: نصف قاشق سوپخوري
شكر: يك فنجان
نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري
آب سرد: دو قاشق سوپخوري

كيک اسفنجی

مواد لازم براي شش نفر


آرد: يك فنجان


تخم‌مرغ: شش عدد


آبليمو: يك قاشق سوپخوري


پوست ليموترش: نصف قاشق سوپخوري


شكر: يك فنجان


نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري


آب سرد: دو قاشق سوپخوري


طرز تهيه:


ابتدا آرد را به دقت اندازه گرفته و با نمك مخلوط كرده و الك كنيد. سپس سفيده و زرده تخم‌مرغ را از هم جدا كنيد، زرده را با نصف شكر مخلوط كرده، آنقدر هم بزنيد تا سفيدرنگ شود. بعد سفيده را جداگانه مي‌زنيم تا پف كند و بقيه شكر را كم‌كم به آن مي‌افزاييم و هم زدن را آنقدر ادامه مي‌دهيم تا شكر تمام شود. به زرده و شكر، آبليمو و پوست ليمو و آب سرد اضافه مي‌كنيم و باز هم چند دقيقه هم مي‌زنيم، حال سفيده و زرده را با هم مخلوط كرده و آرد را دوباره روي سفيده و زرده الك مي‌كنيم. قالب دلخواه را چرب كرده و با آرد مي‌پوشانيم، سپس در فر با دماي 325 درجه به مدت يك ساعت مي‌گذاريم سپس در ظرف مورد نظر قرار مي‌دهيم.

نكته:

1- پس از اضافه كردن زرده و سفيده، بايد مواد را با دقت و به آرامي هم بزنيم، بهتر است كه سفيده را در آخرين دقيقه به مايه اضافه ‌كنيم.

2- بهتر است از قالبي استفاده كنيد كه كيك مانند تصوير در آيد، يعني وسط آن خالي باشد، تا بتوانيد طبق سليقه خود آن را تزيين كنيد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟