آلبالو 150 گرم
برنج 2 پیمانه
شکر 5 قاشق
پیاز 1 عدد
بال مرغ 8 عدد
زعفران نصف استکان
کره کمی
نمک و فلفل
برنج رو خیس میکنیم
لا به لای آلبالو های هسته گرفته شکر میپاشیم
مرغ رو با پیاز خورد شده و کمی از زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو مرینیت میکنیم!
میذاریم اینا 2 ساعت بمونن!
آلبالو رو میذاریم روی حرارت و وقتی جوشید خاموش میکنیم ، همون آبی که خودش میندازه کافیه
برنج رو یا آبکشی میکنیم یا میذاریم مثه کته بپزه و آبش که تموم شد از روی حرارت برمیداریم تا ته دیگ نبنده!
برنج و آلبالو رو مخلوط میکنیم
کف قابلمه روغن ریخته و بالها رو میچینیم، برنج و آلبالو رو روش میریزیم
زعفران و کمی کره روی برنج گذاشته و میذاریم دم بکشه!
بال ته برنج حسابی برشته میشه و دلچسب!