مواد لازم :
مرغ 500 گرم
برنج دو پیمانه
كره سه قاشق سوپخوری
آب مرغ دو پیمانه
نمك به میزان لازم
پیازچه 200 گرم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را شسته و با آب مرغ و كمی نمك میگذاریم تا مانند كته آرام پخته و آبش كشیده شود. پیازچه را خرد كرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم میزنیم و میگذاریم 15 الی 20 دقیقه دم بكشد. مرغها را جداگانه با مقداری آب، نمك و یك عدد پیاز پخته و سپس در كمی روغن سرخ میكنیم و كنار پلوی پیازچه سرو مینماییم.
مرغ 500 گرم
برنج دو پیمانه
كره سه قاشق سوپخوری
آب مرغ دو پیمانه
نمك به میزان لازم
پیازچه 200 گرم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را شسته و با آب مرغ و كمی نمك میگذاریم تا مانند كته آرام پخته و آبش كشیده شود. پیازچه را خرد كرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم میزنیم و میگذاریم 15 الی 20 دقیقه دم بكشد. مرغها را جداگانه با مقداری آب، نمك و یك عدد پیاز پخته و سپس در كمی روغن سرخ میكنیم و كنار پلوی پیازچه سرو مینماییم.