loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

روش تهیه ته‌چین قیسی - آکا

روش تهیه ته‌چین قیسی - آکا

مواد اولیه

سینه مرغ پخته شده       یک عدد

 قیسی بخارپز شده   250 گرم

 
 پیاز    یک عدد

 
 اسفناج پخته شده    700گرم

 
 زعفران آب کرده    1/4 پیمانه

 
 برنج   پنج پیمانه

 
 کره    50 گرم

 
 فلفل سفید    یک قاشق چای‌خوری

 
 زرده تخم‌مرغ   پنج عدد

 
 ماست   یک پیمانه

 
 روغن مایع    1/3 پیمانه

 
 نمک    به میزان لازم

 

 

روش تهیه

* برنج را جوشانده و زنده تر از حد معمول آبکش می‌کنیم.

* روغن مایع را داغ کرده، پیاز خرد شده را در آن تفت داده تا طلایی شود، سپس اسفناج را همراه مرغ خرد شده، فلفل، نیمی از زعفران و قیسی‌های خرد شده با پیاز مخلوط نموده، کمی تفت داده و از روی شعله بر می‌داریم.

* زرده تخم‌مرغ‌ها را با همزن به مدت پنج دقیقه زده، سپس ماست، کمی نمک و بقیه زعفران را به آن اضافه کرده و با برنج مخلوط می‌کنیم.

* کف قالب کره ریخته و دیواره‌های آن را چرب می‌کنیم، سپس سه کفگیر از برنج را درون قالب ریخته و مقداری از مایه قیسی را روی آن می‌ریزیم، این کار را در چند مرحله به صورت ردیفی انجام داده و در ردیف آخر برنج را قرار می‌دهیم.

* روی قالب را با فویل پوشانده و چند سوراخ روی فویل ایجاد می‌کنیم.

* قالب را در طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه قرار داده و پس از گذشت این زمان، فویل را برداشته و فر را روی 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر می‌گذاریم ته‌چین در فر بماند.

* روی ته‌چین را با ماست چکیده و خلال پسته تزیین می‌کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟