loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

ته چین 2

مرغ پخته شده تکه شده قدر 4 پیمانه
برنج 3 پیمانه

زعفران حل شده به میزان لازم
تخم مرغ 4 عدد
ماست  1 پیمانه
روغن به میزان لازم

آبلیمو 2 ق غ دلبخواهی

آب مرغ حدود 1/3 پیمانه

مرغتون رو می تونید از هر قسمت که دوست دارید انتخاب کنید.
تکه هاتون نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ باشه.
از آب مرغتون کمی نگه دارید قدر نصف پیمانه تا زمان دم گذاشتن روی برنجتون بدید.

برنجوتن رو آبکش کنید و کناری بگذارید.

 

 
تکه های مرغ رو با ماست و قداری از زعفرون و نمک و فلفل مخلوط کنید

40000000000

50000000000

 توی یه ظرف دیگه تخم مرغها رو بشکنید و با نمک و ادویه و زعفران هم بزنید.

1000000000

200000000000000

بعد برنج رو بهش اضافه کنید

30000000000000000

 

ته تابه یا قابلمه تون رو روغن بریزید و بگذارید داغ بشه. مقدار روغنتون نباید کم باشه. یعنی از حالت معمولی دم گذاشتن برنج باید بیشتر باشه.
حالا نصف برنجتون رو بریزید توی ظرف و صاف و کمی قشرده کنید

600000000000

  مواد مرغیتون رو روش بریزید و سعی کنید که کمی از دور قابله فاصله داشته باشه مواد مرغتون

70000000000

حالا  لایه بعدی برنج رو بریزید.

80000000000000

روش رو کمی با پشت کف گیر فشرده کنید

 

می تونید مواد  مرغ رو به دو قسمت و برنج رو به سه قسمت تقسیم کنید و لایه اول برنج و بعد مرغ و باز برنج  باز مرغ و لایه آخر برنج  بدید تا دو ردیف مرغ داشته باشید.
این بستگی به خودتون داره.

من همون اولی رو انجام دادم یعنی مایه مرغ رو وسط برنج دادم و تمام.

به نظر من که خوشمزه می شه.
من معمولا توی ته چینم از پیاز داغ و زرشک و خلال پسته و بادوم  و... استفاده می کنم. اینو به روش شف طیبه عزیز درست کردم و خوب هم بود.
البته هر کدوم طعم خاص خودش رو داره.

9000000000000

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟