مرغ پخته شده تکه شده قدر 4 پیمانه
برنج 3 پیمانه
زعفران حل شده به میزان لازم
تخم مرغ 4 عدد
ماست 1 پیمانه
روغن به میزان لازم
آبلیمو 2 ق غ دلبخواهی
آب مرغ حدود 1/3 پیمانه
مرغتون رو می تونید از هر قسمت که دوست دارید انتخاب کنید.
تکه هاتون نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ باشه.
از آب مرغتون کمی نگه دارید قدر نصف پیمانه تا زمان دم گذاشتن روی برنجتون بدید.
برنجوتن رو آبکش کنید و کناری بگذارید.
تکه های مرغ رو با ماست و قداری از زعفرون و نمک و فلفل مخلوط کنید
توی یه ظرف دیگه تخم مرغها رو بشکنید و با نمک و ادویه و زعفران هم بزنید.
بعد برنج رو بهش اضافه کنید
ته تابه یا قابلمه تون رو روغن بریزید و بگذارید داغ بشه. مقدار روغنتون نباید کم باشه. یعنی از حالت معمولی دم گذاشتن برنج باید بیشتر باشه.
حالا نصف برنجتون رو بریزید توی ظرف و صاف و کمی قشرده کنید
مواد مرغیتون رو روش بریزید و سعی کنید که کمی از دور قابله فاصله داشته باشه مواد مرغتون
حالا لایه بعدی برنج رو بریزید.
روش رو کمی با پشت کف گیر فشرده کنید
می تونید مواد مرغ رو به دو قسمت و برنج رو به سه قسمت تقسیم کنید و لایه اول برنج و بعد مرغ و باز برنج باز مرغ و لایه آخر برنج بدید تا دو ردیف مرغ داشته باشید.
این بستگی به خودتون داره.
من همون اولی رو انجام دادم یعنی مایه مرغ رو وسط برنج دادم و تمام.
به نظر من که خوشمزه می شه.
من معمولا توی ته چینم از پیاز داغ و زرشک و خلال پسته و بادوم و... استفاده می کنم. اینو به روش شف طیبه عزیز درست کردم و خوب هم بود.
البته هر کدوم طعم خاص خودش رو داره.